Διαδραστικότητα στη τέχνη.


Τον Ιούνη του 2009, στα πλαίσια του Athens Fringe Festival με θέμα “Η Αθήνα Μάς Ανήκει”, περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες και ομάδες μετείχαν σε ένα ιδιότυπο πανηγύρι Τεχνών με κέντρο την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Εκθέσεις, happenings, installations, performances, street theater,  και δράσεις που στόχο είχαν την αλληλεπίδραση με το χώρο και τους περαστικούς, την καλλιτεχνική και ακτιβιστική χαρτογράφηση της πόλης.
Στο φεστιβάλ συμμετείχα και εγώ με την ομάδα ArtSpot σε μια ομαδική έκθεση με τρία έργα μου 2 ξυλόγλυπτα και ένα πίνακα ζωγραφικής. Εκείνο τον καιρό με ενδιέφερε περισσότερο η ζωγραφική σαν κύριο μέσο δημιουργικής απασχόλησης, ενώ είχα ξεκινήσει και την φωτογραφία εντελώς ερασιτεχνικά σαν συμπληρωματικοί μέσο. Στα πλαίσια αυτά είχα πάντα μαζί μου φωτογραφική μηχανή και φωτογράφιζα κάθε τι που θεωρούσα ενδιαφέρον.
Οι φωτογραφίες αυτές είναι μέρος φωτογράφησης μιας performance, (που δυστυχώς δεν έχω περισσότερα στοιχεία της για να δημοσιοποιήσω, παρότι έκανα και πρόσφατη έρευνα),  μέσα στην αυλή της Τεχνόπολις μπροστά σε λίγους θεατές.
Δέκα χρόνια μετά ανακάλυψα αυτό το αρχείο της φωτογράφησης που ομολογώ ότι δεν το είχα δει ολόκληρο, και ξαναείδα τις φωτογραφίες με άλλο μάτι, εμπειρία και διάθεση για δημιουργική επεξεργασία και διαδραστικότητα.