TO LIGHTREADINGS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, το LIGHTREADINGS επιστρέφει ανανεωμένο, με καινούργιο website και συνδέεται ξανά με τους αναγνώστες του και τους φωτογράφους απ’ όλο τον κόσμο, με μια μεγάλη διαδικτυακή έκθεση και ηλεκτρονική έκδοση, σε επιμέλεια του Πάνου Κασίμη.

(re-)CONNECT

Συνδεόμαστε με ανθρώπους, τόπους ή καταστάσεις. Κάποιες φορές και για διάφορους λόγους αυτή η σύνδεση μας χαλαρώνει κι άλλες χάνεται. Τι σημαίνει για σας «επανασύνδεση» ή «σύνδεση εκ νέου»; Για παράδειγμα, ποια είναι σχέση και η σύνδεση που μπορεί να έχει ένας φωτογράφος με το θέμα του, την διαδικασία της φωτογράφησης ή με τη ίδια τη φωτογραφία; Πώς ή με ποιους τρόπους μπορούμε να επανασυνδεθούμε με άλλους ανθρώπους, μέρη, τοπία ή καταστάσεις;

 

Μπορείτε να προσεγγίσετε το θέμα της επανασύνδεσης τόσο υπό τη στενή όσο και την ευρεία του έννοια. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προσεγγίσεις και ιδέες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

(re-) CONNECT

Δεχόμαστε υποβολές για συμμετοχή σ’ αυτό το ανοιχτό κάλεσμα από όλους τους φωτογράφους παγκοσμίως, οποιασδήποτε ηλικίας, τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες.

Στείλτε μας τις καλύτερες φωτογραφίες σας! Θέλουμε να δούμε συναρπαστική δουλειά που ανταποκρίνεται στο θέμα (re-)CONNECT – (επανασύνδεση). Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάμερα, αναλογική ή ψηφιακή, και σε οποιοδήποτε format.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Υποβάλετε στη διεύθυνση lightreadings@gmail.com τα ακόλουθα:

  1. 1 – 5 φωτογραφίες σας (χωρίς υπογραφές, υδατογραφήματα ή κείμενο), ως συνημμένα στο email σας. Μην εισάγετε τις εικόνες στο σώμα του email. Όλες οι εικόνες πρέπει να υποβάλλονται ως JPEG (μέγεθος 1900 px στη μεγαλύτερη πλευρά, 72 dpi). Το όνομα αρχείου της εικόνας σας πρέπει να ξεκινά με τον αύξοντα αριθμό της εικόνας ακολουθούμενο από το πλήρες όνομά σας. Για παράδειγμα: 01_Giannis Papadopoulos.jpeg
  2. Δύο – τρεις γραμμές κειμένου όπου θα εξηγείτε την προσέγγισή σας.
  3. Το όνομά σας στο Instagram για να μπορούμε να σας επισημάνουμε (tag).

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2022 στις 11.00 μ.μ. CEST (12.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).  Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από τον επιμελητή. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν στο site του LIGHTREADINGS την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Λάβετε υπόψη ότι το LIGHTREADINGS διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την έκθεση έργων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ή έργα που, κατά την κρίση του επιμελητή, δεν ταιριάζουν με το θέμα.